Retkiä ja opastusta Suupohjan Lintutieteellinen Yhdistys | Kristiinankaupunki | Kauhajoki ja Isojoki | Teuva |


Suupohjan lintupaikkoihin ja linnustoon on mahdollista tutustua myös ohjatuilla, maksullisilla retkillä. Ohjatuilla retkillä saa parhaan tuntuman alueeseen, sillä oppaana ovat alueen parhaat tuntijat. Retkiä järjestävät sekä yhdistys että yksityiset harrastajat. Retket on usein mahdollista toteuttaa retkeläisten, erityisesti ryhmien, toivomusten mukaan joko tiettyyn paikkaan, harrastusmuotoon tai lajeihin tutustuen. Vuoden kierron mukaan tarjolla olevan linnuston ja lintupaikkojen valikoima vaihtelee.


Yhdistys

Yhdistys järjestää ajoittain yhteisiä retkiä Suupohjaan, joihin voivat osallistua myös muut kuin jäsenet. Myös muissa yhteyksissä on mahdollista päästä mukaan retkille ottamalla yhteyttä esimerkiksi yhdistyksen toimihenkilöihin.Kristiinankaupunki

Kristiinankaupungissa järjestetään linturetkiä merelle ja rannikolle vuoden edistymisen mukaan. Retkiä järjestetään esimerkiksi koululuokille, yhdistyksille, erilaisille retkiporukoille (myös ulkomaalaisille) kiinnostuksen ja sesonkien mukaan. Keväällä staijausretkiä, kesällä kahlaaja- ja vesilinturetkiä, syksyllä vaelluslintu-, kahlaaja- ja vesilinturetkiä. Retket suuntautuvat olosuhteiden mukaan pääosin saaristoon, mutta myös mantereen retket ovat mahdollisia.

Kristiinankaupungin lintupaikkoja.

Yhteystiedot
Skaftung Nature
Kari Korhonen 0400-433 026
Kari.Korhonen@pp.inet.fi

Tarjolla myös majoitusvaihtoehtoja.

Alkuun


Kauhajoki ja Isojoki

Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuiston laajaan suokokonaisuuteen ja Lauhavuoren kansallispuistoon sekä niiden linnustoihin pääsee tutustumaan ammattitaitoisen oppaan johdolla. Myös muihin alueen lintupaikkoihin on mahdollista järjestää retkiä ympäri vuoden.

Kauhajoen lintupaikkoja.

Yhteystiedot
Lauhansarven luontomatkailukeskus

Alkuun

Takaisin | Etusivu | Hakemisto |
Viimeksi muokattu 12.2011 © Ismo Nousiainen | Kommentit ja viestit Ismo.Nousiainen@dlc.fi