Liity jäseneksi lintuyhdistykseen Suupohjan Lintutieteellinen Yhdistys

Tällä sivulla voit liittyä Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen jäseneksi. Jäseneksi kelpaavat kaikki Suupohjan linnuista ja lintuharrastuksesta kiinnostuneet. Jäseneksi liittyvän ei tarvitse tuntea yhtään lintua, ja ensimmäinen linturetki voi olla vasta haaveena.

Yhdistys yhdistää Suupohjan linnuista kiinnostuneita harrastajia. Yhdistyksen toimialue ja toiminnan periaatteet on esitelty lyhyesti omilla sivuillaan. Tulevasta toiminnasta on esimerkkejä listalla. Yhdistys ylläpitää näitä nettisivuja ja julkaisee Hippiäinen-lehteä, joka ilmestyy jäsenten luettavaksi vähintään kerran vuodessa.

Birdlife Suomen jäsenyhdistys Suupohjan Lintutieteellinen Yhdistys on Birdlife Suomen jäsenyhdistys. Liittymällä Suupohjan yhdistykseen pääset samalla jäseneksi kaikilla mantereilla lintujen hyväksi toimivaan Birdlifeen.

Tiira-lehti Yhdistyksen jäsenet saavat kolme kertaa vuodessa Birdlife Suomen julkaiseman Tiira-lehden. Jäsenetuihin kuuluu myös Tiira-havaintojärjestelmän monipuoliset ominaisuudet. Uudet jäsenet saavat myös Rissa kiikarissa -lintuharrastusoppaan sekä BirdLife Suomen havaintovihon.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2018 on 25 euroa. Nuorisojäsenmaksu (alle 15-vuotiaille) on 15 e ja perhejäsenmaksu 5 e (ei omia lehtiä). Kannatusjäsenmaksu on 50 e.

Haluan liittyä Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen jäseneksi.

Nimi

Syntymävuosi
(nuorisojäseniltä)
   
Lähiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

   
Puhelin

Sähköposti

Viesti

Saat vahvistuksen sähköpostiisi (mikäli tiedossa), kun viestisi on saapunut perille. Yhdistys lähettää uusille jäsenille postia jäsenhakemuksen käsittelyn jälkeen.

Alkuun


Takaisin | Etusivu | Hakemisto |
Viimeksi muokattu 1.2018 © Sply-in | Kommentit ja viestit inforetki@saunalahti.fi