Suupohjan lintuverkko Suupohjan Lintutieteellinen Yhdistys

Suupohjan sähköpostilista

Sähköpostilista Suupohjan sähköpostilista on tarkoitettu kaikille Suupohjan linnuista ja lintuharrastuksesta kiinnostuneille. Sähköpostilista on avoin kaikille. Listalla voidaan keskustella linnuista, lintuhavainnoista ja muusta aiheeseen liittyvistä asioista kuten tapahtumista, määritysongelmista tai suojelukysymyksistä. Lisäksi yhdistys voi tiedottaa omista toimistaan listan avulla.

Sähköpostilista tarjoaa näppärän vaihtoehdon keskustella listalle liittyneiden henkilöiden kanssa. Sähköpostilistan avulla tieto saadaan nopeasti leviämään aiheesta kiinnostuneiden ulottuville. Yhdellä viestillä tavoittaa kaikki listan jäsenet.

Listalle liittymiseen tarvitset oman sähköpostiosoitteen, joita on tarjolla ilmaiseksi useissa osoitteissa. Mikäli haluaa seurata Suupohjan lisäksi myös valtakunnassa käytävää keskustelua, niin Birdlifen sivuilta löytyy liittymisohjeet valtakunnalliseen lintuverkkoon.

Toivotaan mielenkiintoisia viestejä.

Lyhyet ohjeet listalle liittymisestä ja sen käytöstä.

Sähköpostilistalle liitytään lähettämällä viesti (tyhjä) omasta sähköpostiosoitteesta osoitteeseen:

splty-subscribe@yahoogroups.com

Liittyminen varmistetaan vastaamalla, eli palauttamalla palvelimelta saatu viesti takaisin.

Listalle tarkoitetut viestit lähetetään osoitteeseen:

splty@yahoogroups.com
jolloin sen saavat kaikki ryhmään liittyneet henkilöt.

Listalta erotaan lähettämällä (tyhjä) viesti osoitteeseen:

splty-unsubscribe@yahoogroups.com

Suupohjan sähköpostilistan kotisivu on osoitteessa: http://groups.yahoo.com/group/splty/, josta löytyvät myös listalle lähetetyt viestit.

Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen sähköpostilistan ylläpidosta vastaa Jussi Kentta, jussi.kentta[a]gmail.com, jolta saa apua ongelmatilanteissa.

Alkuun


Takaisin | Etusivu | Hakemisto |
Viimeksi muokattu 11.2012 © Ismo Nousiainen | Kommentit ja viestit Ismo.Nousiainen@dlc.fi